Page 1 of 1

Always selects the last SKU entry from dropdown list under title

Posted: Sun Feb 26, 2017 4:23 pm
by pareeka2
Hello,

I observed a bug while creating Invoice. I added multiple entries in Inventory such as SU00001,SU00002,....,SU00020. Now when i create invoice, under title when i type "SU", i get these 20 suggestion in dropdown through Autocomplete......Now let say i click on SU00007...But in text box it still sets SU00020 which is the last entry of dropdown list.

Above event is true for both filter_name and filter_sku (if i change the query in invoice.php from "=" to "LIKE" with "%")

Any idea whats the issue here.
Any help will be appreciated.Thanks in advance.

-Ashutosh

Re: Always selects the last SKU entry from dropdown list under title

Posted: Mon Feb 27, 2017 9:45 am
by Esmond
I've just done a test on a clean installation, doesn't seem to have any such issues on our end

Re: Always selects the last SKU entry from dropdown list under title

Posted: Mon Feb 27, 2017 6:05 pm
by pareeka2
Ok...got it... It used to work value in response was item['name'] and in my case all the inventory qualities have same Name but different SKU.

response($.map(json, function (item) {
return {
label: item['name']+ ' (' + item['sku'] + ')',
value: item['name'],
sell: item['sell']
}
I changed filter by sku and value: item['sku'] and it worked...
Thanks a lot for your reply

Re: Always selects the last SKU entry from dropdown list under title

Posted: Mon Feb 27, 2017 9:26 pm
by Esmond
okay that's great to hear. if there's further issues or bugs do let us know

Always selects the last SKU entry from dropdown list under title

Posted: Fri Jan 11, 2019 5:47 pm
by EJsbed
Further to my previous test with 0.5.1b beta under Windows XP, the 0.5.1c Beta now gives us an error code.

Always selects the last SKU entry from dropdown list under title

Posted: Sun Mar 03, 2019 9:22 pm
by ClydeWix
I have defined 20 accounts, and only the first 18 are listed in the dropdown list chown by the toolbar update button.

Always selects the last SKU entry from dropdown list under title

Posted: Sat May 04, 2019 6:34 am
by pherorb
Over 100 posts.. over 30 days... still cannot change post title.. am i just being special???

I will join up I think but i still cannot work out how to change the post title.. i must be the only person on here who has this problem lol... such an internet noob...