New version

Request for general support related to Logic Invoice.
Post Reply
Uzenmi
Posts: 33
Joined: Sun Oct 30, 2016 3:43 pm

New version

Post by Uzenmi » Sat Mar 24, 2018 11:52 am

Hi Esmond,

I really need switch language on frontend, please.

User avatar
Esmond
Site Admin
Posts: 300
Joined: Tue Sep 15, 2015 3:08 pm
Location: Singapore
Contact:

Re: New version

Post by Esmond » Mon Mar 26, 2018 9:34 am

You need to create your own language file translation.

Uzenmi
Posts: 33
Joined: Sun Oct 30, 2016 3:43 pm

Re: New version

Post by Uzenmi » Thu Apr 19, 2018 11:29 am

I mean that visitors can switch languages (and currency) on frontend, example https://www.agoda.com

User avatar
Esmond
Site Admin
Posts: 300
Joined: Tue Sep 15, 2015 3:08 pm
Location: Singapore
Contact:

Re: New version

Post by Esmond » Fri Apr 20, 2018 9:34 pm

not at the moment, it isn't a functionality built in.

Post Reply